sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Projekti Talli 2022

Koko kesä, syksy ja alkutalvi oli aikaa tehdä yhtäsun toista tallille, mutta sitten tulikin pirssi talliin ja suunnitelmat oli jääneet suunnitelmiksi.


Talli ihan ennen kuin mitään oli kannettu sisälle. Tässä vaiheessa olisi hyvä ollut tehdä kaikki mitä ois pitänyt tehdä, mutta... 


Muuttopäivä tuli ja meni. Ja talli oli tukossa. Noh, nää nyt oli vaan kannettu sisään sen enempää ajattelematta


Vähän kun järjestelee niin johan tulee tilaa. Tietysti puolet olisi saanut heittää suoraan kaatopaikalle, mutta se sisäinen mä-voin-vielä-tarvita-tätä nosti päätään. 


Pääty olikin sitten seuraava kohde ja hyvä ystävä olikin tehnyt parit palkit valmiiksi ja joulukuussa sitten tuli metalliliimaamaan ne paikoilleen noihin metallirakenteisiin.


Taas hieman eteenpäin ja vähän enemmän tilaa. Tuli sitten samalla tuossa joulukuussa asennettettua ilmalämpöpumppu tallin pitämään tallin lämpimänä. 



Tulikin sitten testattua miten tuo pikkuvolvo toimii tallissa ja sehän sopii sinne kuin... noh sopii vallan mainiosti. Oishan se mukavaa lähteä aina talviaamuisin lämpimästä tallista lämpimällä autolla töihin, mutta tämä talli on varattu aivan toisenlaiselle kulkupelille.



Joka sitten saapuikin varsin pian ja on siellä sitten varsin pitkään. 


Muut blogini:


Kuvia tienpäältä
Taivaalla on välillä mitä ihmeellisempiä taideteoksia
Chevrolet El Camino 1970

Ei kommentteja: