sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Illan pimeyden laskeuduttua


Kesä kun meni töissä ja varsinkin kun piti herätä aikaisin niin piti myöskin mennä aikaisin nukkumaan ja jäi kesä iltojen valoisuudesta nauttiminen muutamaan harvaan vapaa päivään. Nytkin kun oltiin lenkillä niin varttia yli kahdeksan illalla aurinko laskee horisontin taakse.


Siinä sitten saunaa lämmittäessä tuli mieleen kun oli niin hämärää pesutuvan puolella että mähän oon laittanut siihen nurkkaan koukun jossa roikkuu lyhty, et sehän just tätä varten että saa luotua tunnelmaa tuikulla.


Tuikku tulee ja tunnelmaa pimenevään syysiltaan oli taattu. Niin ja olihan mulla koukku valmiina saunan puolellakin, tosin lyhty oli saanut damagea keväällä. 


Onneksi tuolla Välimeren terassilla oli noita lyhtyjä muutama kappale, nykyään toimettomana kun asensin Airamin LED-nauhan, niin siltä tuli sitten otettua saunan puolella kanssa.

Vaikka illat on pimeitä ja valoisista kesä illoista en oikein päässyt nauttimaan, niin saan kuitenkin iloa näistä syksyn pimeistä illoista kun kynttilät tuo juuri sopivaa tunnelmaa.



Ei kommentteja: