keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Kuvasatoa

Mulla oli joku idea tähän postaukseen, mutta sitten kun aloitin kirjoittamaan niin se katosi kuin tuhka tuuleen mikä se idea olikaan.

Se mikä täällä on hienoa dronen lennätystä ajatellen niin lähellä ei ole mitään lentokenttiä(Oripään kenttä n. 20 km päässä ja maasto on aika tasaista, eli näkee ylhäältä näkee kauas. Tietysti latteus tuo kyllä kuviin vähän latteutta. No ei tartte kuitenkaan kovin kauas mennä kun maa alkaa mäkistymään(?). 


Syyskuun aurigonlasku Vuolteen voimalaitoksen luona.


Tuli tuossa pyörähdyttyä Säkylässäkin ja pitihän sitä kuva Pyhäjärvestä ottaa.


Honkalan mäeltä kopteri ylös ja katse kohti Etelää... Noh, Lounaaseen paremminkin. Ikää on kohta 50 vuotta ja vieläkään ei noi välisuunnat muistu mieleen. Lounas joo ja Luode, koska Raumalla on Luoteisväylä niin noin kaksi oppinut. Mut kumpi oli pohjoisempana ja kumpi eteläisempänä. Koilinen ja Kaakko?


Tuli sitten samalla reissulla käytyä myöskin Köyliön puolella, vaikkakin onhan se jo reilut kymmenen vuotta ollut osa Säkylää.


Säkylän Pyhäjärvi ja Köyliön järvi samassa kuvassa. Välimatka on pieni kun näin sen näkee, mutta kyllähän tuosta ajaa sen 5 minuuttia. 


Muut blogini:


Kuvia tienpäältä
Taivaalla on välillä mitä ihmeellisempiä taideteoksia
Chevrolet El Camino 1970

Ei kommentteja: