tiistai 21. helmikuuta 2017

10 vuotta!!!

No nii, meni sitten 10-vuotismerkkipäivä ohi nii että hujahti. Joulukuun 6. 2006 oli tämän blogin ensimmäinen kirjoitus. Tosin silloin en asunut Perkkaalla, vaikkakin täällä olin jo pyörinyt vuodesta 2002 lähtien.

Tämäkin blogi on kokenut muodon ja aktiviisuuden muutoksia matkan varrella. Lisää blogeja on tullut perustettu mutta aktiivisuus on edelleen lapsen kengissä.

Mitäs kaikkea tässä on sitten tapahtunut? Aluksihan blogi oli tarkoitus jonkin sortin valokuvausblogina olla ja vääntää tekstiä englanniksi. Sitten tuli muutettua oman asuntoon 2009. Saman vuonna sitten sain vihdoinkin oman unelmien autoni jolle tietysti tuli perustettua oma blogi.

Sitten tapasin tulevana vaimoni ja sitten laitettiinkin hynttyyt yhteen nopeasti ja muutettiin Perkkaalle. Muutama vuosi asuttin vuokralla kunnes sitten muutettiin tähän nykyiseen kämppään.

Postailu jäikin noina vuosina 2012-2014 olemattomaksi, yhteensä 7 postausta kolmen vuoden aikana. Noina vuosina tulikin käytyä ahkerasti kaiken maailman jenkkiautotapahtumissa ja vuonna 2015 tuli innostuttua sitten enemmänkin blogikirjoittelusta. Kun sitten taas vuosi 2016 oli kaikin puolin huono. Paljon surua ja vastoinkäymisiä. Onneksi muistot on hyvät kaikesta huolimatta. Suurin muutos on kuitenkin tuosta meidän vastapäätä olevan tontin muuttuminen. Aiemmin siinä oli Siemensin tuotantotilat, ne purettiin kevään aikana ja syksyllä aloitettiin rakentamaan uusia asuntoja.


Muut blogini:

Kuvargalleriat jenkkiautotapahtumista Suomessa
Sama englanniksi / same in English
Kuvia tienpäältä
Taivaalla on välillä mitä ihmeellisempiä taideteoksia
Chevrolet El Camino 1970
Instagram kuvat blogissa

Ei kommentteja: