keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kesäkuntoon 2012?

Se on taas se aika vuodesta jolloin itsekukin alkaa miettimään näitä asioita ja itselläni se on lähtenyt vaihtelevasti käyntiin. Nyt kun työpaikka on muuttanut omaan kiinteistöön ja sinne on tulossa oma kuntosali, niin siellä pitäisi alkaa sitten käymään kun sujuvasti työpäivän päätteeksi taikka ennen työtä voi käydä ottamassa hien päälle ja sen jälkeen saunaan. Kuitenkin tässä menee vielä tovi ennen kuin tuo punttisali on käyttökunnossa(tällä hetkellä ei ole mitään laitteita eikä hajuakaan mistä niitä hankitaan), niin olen päättänyt että kun kerran sosiaalitilat on 6. kerroksessa(kerrosten väli pikkasen suuremmat kuin normaalisti) kävellä sinne rappusia pitkin joka kerta kun meen töihin.

Matka kestää tällä hetkellä noin kaksi ja puoli minuuttia, vähän päälle yleensä. Kerran päivässä tuollainen ei nyt vielä minua saa kesäkuntoon 2012, mutta siitä on hyvä lähteä liikkeelle. Tänään sitten päätin aloittaa ties kuinka monennen kerran 100 punnerrusta treenin. Tähän on nytten saatavilla myöskin App iOS ja Androidille.

Tänään on keskiviikko ja tarkoitus olisi aloittaa ohjelma ensi viikon maanantaina, eli tänään otetaan vaan aloitustesti.

Tulos oli: 16 punnerusta.

Vasen kyynärpää alkoi "kipeytyä" puolessa välissä ja en sitten viitsiny repäistä ihan täysillä joten tämä jääköt nytten toistaiseksi voimaan. Perjantaina voisi ottaa uuden yrityksen ja katsoa mikä on tulossa silloin. Tässä tietysti on sekin että on tuota painoa päässyt taas kertymään, joten siitäkin on tarkoitus polttaa pois parin kuukauden aikana muutama kilo. 7 vuotta sitten kun jäin pidemmälle "kesälomalle" niin pudotin kolmessa kuukaudessa noin 10 kiloa pois. Joten kesäkuntoon 2012 on ihan hyvin saavutettavissa. Mielen hallintaa ja kuria pitää toki ylläpitää. Painoa tällä hetkellä 96 ja rapiat. 

Ehkä tänne kirjoittaminen auttaa pysymään aisoissa ja yllyttää muitakin tekemään samoin. 

Miikka


Ei kommentteja: