tiistai 6. joulukuuta 2011

Valokuvausta


Nyt on taas venähtänyt päivitystahti ja vauhdittaakseni sitäkin vähää, latasin jeesuspuhelimeen blogspotin Appin. Tällä pystyy aika hyvin hallinnoimaan useampaankin blogia.

Mutta itse aiheeseen, eli valokuvaukseen. Latasin App Storesta maksullisen(1,59€) Pro HDR Appin ja sen avulla on taas alkanut kuvaus tulemaan mielekkääksi tällä 3GS puhelimen kameralla. Enää ei välttämättä tarttis pokkaria kun tällä softalla kuvatessa värit ja dynamiikka on tarpeeksi hyvät. Samalla himassa odottaa ties kuinka monta sataa kuvaa käsittelyä. Pikku hiljaa kun tekee niin hyvä tulee. Adoben Lightroom on kyllä pätevä ohjelma, kuhan vain itse saisi työkulun eli workflown jotenkin järkeistettyä ni olis helpompaa. Nyt tuntuu että joka kerta kun ohjelman avaa niin työkulku muuttuu joltain osalta. Asiaan ei yhtään auta se että netistä lukee vinkkejä ja sitten alkaa soveltamaan ja homma jää sitte puolitiehen kun mielenkiinto lopahtaa.

Olen pyrkinyt tekemään pari kertaa viikossa vähintää jonkun kuvan valmiiksi. Mielenkiintoa on vaikeaa säilyttää jos sopivaa käsittelemätöntä aihetta ei kirjastosta synny. Sitten seuraava ongelma on kun alkaa kuvaa lataamaan eri sivustoille.

Aika paljon tekstiä peukalolla näpyteltyä. ;)

Ei kommentteja: